Min främsta drivkraft är att utveckla människor, team och verksamheter som vill växa

Det handlar om ledarskap, ett medvetet ledarskap som inspirerar och skapar förutsättningar för tillväxt och hållbara resultat. Att som ledare lita till sig själv och leva sina värderingar oavsett verksamhet och en osäker omvärld. Jag har verkat i skiftande miljöer, från rena start-ups och som entreprenör, till traditionell förändringsledning och transformering i internationell storbolagsmiljö. Jag sätter mig snabbt in i en ny kultur, analyserar vad som behövs och hjälper chefer och ledare att förverkliga sina mål och få jobbet gjort. Det kan handla om att uppgradera en affärsplan, att fokusera försäljningen, att hitta rätt organisatoriska förutsättningar eller att inkludera alla i företagets utmaningar.

När det dagligt operationella tar all tid kan det vara svårt att prioritera långsiktig utveckling. Då är det bra med särskild kompetens som driver på, agerar bollplank, vågar utmana och ser nya möjligheter. Där kommer jag in – jag ser sammanhang, skapar mening, sätter tydliga mål och får team och verksamheter att växa. I praktiken handlar det om rådgivning och handledning på ledningsnivå – från en tydlig strategi till ett pragamatiskt genomförande. Min styrka är att ta helhetsperspektiv, att utgå från kund och att göra det enkelt. Som person är jag engagerad, rak, kreativ och generös.

Exempel på uppdrag

  • Affärs- och verksamhetsutveckling
  • HR- och organisationsutveckling
  • Team- och ledningsgruppsutveckling
  • Ledarskap och mentorskap
  • Styrelseuppdrag

Exempel på uppdragsgivare och kunder

  • Stora och medelstora internationella företag som MTG, SEB och Enter Card
  • Rena start-ups och mindre ägarledda företag som Competencer och Move Management
  • Partner i Stockholms Affärsänglar och det internationella nätverket Keiretsu Forum

 

Bakgrund
Jag är Internationell Ekonom från Uppsala Universitet. Utifrån min bakgrund i finansbranschen och ledande positioner i SEB och MTG har jag utvecklat en bredd inom ledarskap, internationella affärer och strategisk HR. Jag har arbetat som VD, Affärsområdeschef, HR- och CSR-chef och som Landschef i Frankrike. Sedan 2012 driver jag management konsultföretaget Wevando Consulting som erbjuder tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling i form av styrelseuppdrag, mentorskap och ledningsstöd på företagsledningsnivå. Jag har styrelseuppdrag i ISEC Group, Fair Investments och AROMA Awareness.

Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande så återkommer vi till dig