Vi har alla en potential, ibland större än vi själva är medvetna om. Att få andra att växa, i sin roll som ledare, i sin yrkesroll eller som säljare är något jag brinner för och som gör att jag älskar mitt jobb som konsult.

Att hjälpa någon att nå sina mål är det absolut roligaste jag vet. Vi lever i en värld som är i ständig förändring och ibland sker förändringarna snabbare än vi själva hinner med. Det gör att vi alla måste anpassa oss, vara ständigt uppdaterade på det nya och förhålla oss till denna ständigt föränderliga omvärld. Samtidigt är det många av oss som känner att konkurrensen ökar. Det är svårare att få vissa typer av jobb, att nå högre positioner och att vara den som tar hem affären. Många företag upplever också att det är svårt att rekrytera talangerna. Allt fler områden närmar sig denna hyperkonkurrens.

Det ställer stora krav på oss att vara uppdaterade och samtidigt prestera. Att som ledare eller säljare arbeta i den här miljön är både spännande och ibland en utmaning. I min roll som konsult brinner jag för att få hjälpa mina kunder till rätt förutsättningar och verktyg för att nå sina mål och resultat och den finslipning som behövs i den allt tuffare konkurrens som möter oss. Att skapa resultat – att gå från Vad till Hur och inte minst Varför.

Exempel på uppdrag

Vanliga uppdrag är:

  • Affärsmannaskap
  • Säljträning
  • Mentorskap/coachning
  • Säljcoachning
  • Säljutbildning
  • Ledarskapsutveckling – ledarskapsträning

Exempel på Uppdragsgivare:
SkandiaMäklarna, Karlstads kommun, Conductive, Mäklarhuset, Region Värmland, Almega, Skanska, ÖoB, Skövde kommun, Mentor communications, Flexator, Hyresgästföreningen mfl.

Bakgrund:
Jag är Economie Magister och jag har en bred erfarenhet från ett flertal ledande positioner och branscher. Jag startade min karriär som Management konsult på ett amerikanskt konsultföretag och jag har jobbat som försäljningschef, kontorschef, teamleader, projektledare för IT projekt och som säljare. Jag har också ägt och framgångsrikt drivit ett företag inom fastighetsmäklarbranschen.

Kontakta oss
close slider

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande så återkommer vi till dig