Om oss själva

Directa AB startade sin verksamhet hösten 1999. Idén med Directa är att skapa resultat för våra kunder. När man anlitar Directa så gör man det för att man vill få till en varaktig förändring.

Detta gör vi genom att i genomförandet vara praktiska och konkreta. Alla våra program är "skräddarsydda" och utgår alltid ifrån kundens egen verksamhet. Directas konsulter kännetecknas av att vi tillsammans med våra kunder skapar resultat.

Samtliga konsulter har arbetat praktiskt som ledare, VD, affärsområdeschef, etc i olika branscher. Tillsammans lägger vi ned mycket tid för att skapa praktiska verktyg och metoder utifrån våra egna erfarenheter.

Directa företagspresentation svenska »    Directa företagspresentation engelska »

 • Lillemor Frenkel fungerar som huskonsult hos oss och har aktivt medverkat i utvecklingen av hälsotankarna. Hon har också stött oss i utvecklingen av ledar- och medarbetarskap, service och bemötande. Lillemor är även uppskattad inspirationsföreläsare för våra konferenskunder Gabriella Persson Klahr. VD Skepparholmen Nacka
 • Barbro Steenstrup
  Ha en positiv framtidsvision och tänk stort! Ställ upp höga målsättningar och leta idéer som medarbetarna tänder på! Barbro Steenstrup
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm