Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån Swedbank

Regelbunden säljträning på varje kontor

För att på ett effektivt sätt nå ut med säljträning till över 250 kontor och ca 1500 medarbetare, med målet att kontinuerligt träna sina medarbetare, valdes Directa ut som leverantör för att ta fram ett program som stöder målet.

Swedbank Fastighetsbyrån är Sverige största fastighetsmäklarföretag med ca 1 500 medarbetare och drygt 250 kontor över hela landet och i delar av Spanien samt Portugal. Fastighetsbyrån förmedlar i genomsnitt en femtedel av Sveriges bostadsaffärer.

Fastighetsbyråns vision är att vara ”det mest rekommenderade företaget i Sverige”. Trots marknadsledande position så vill inte Fastighetsbyrån slå sig till ro, att ständigt utvecklas är självklart.

Directa fick i uppdrag att ta fram ett säljträningsprogram modell ”Train the trainer” där utvalda personer från respektive kontor utbildades till säljtränare för att i sin tur kunna träna sina kollegor på kontoret.

Färdiga pass, att välja mellan och att träna sin personal i utifrån kontorets aktuella utmaningar togs fram. Utbildning i hur man förbereder, genomför och följer upp säljträningen genomfördes under totalt 4 dagar.

Varje certifierad säljtränare kunde sedan planera sin träning och välja mellan ca 25 skräddarsydda säljträningspass om ca 45-60 min.

www.fastighetsbyran.se

 • Jag upplever att Bengt och Joar har varit oerhört lyhörda för både företagets och deltagarnas önskemål på upplägget. Det handlar hela tiden om att skräddarsy och anpassa efter våra behov. Anders Magnusson, HR-manager WSP
 • Bengt Johansson
  Vi kommunicerar, agerar och reagerar olika på vad vi hör, ser och läser. Vi människor är olika. Anpassa dina budskap så de ”träffar” alla när du kommunicerar med dina medarbetare. Bengt Johansson
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm