"Executive Action Learning" - lär där du är

Att träffas i en mindre grupp chefer för utbyte av erfarenheter, teoretisk input och feedback på det egna ledarskapet kan vara ett mycket givande och effektivt stöd. 

En ”lärgrupp” kan bestå av 5-7 personer, som träffas ½ - 1 dag vid 4-8 tillfällen under ett halvår – ett år. Deltagarna kan vara från samma företag/organisation eller komma från olika arbetsplatser. Tillsammans med en erfaren konsult, gestaltar och bearbetar gruppen verkliga situationer och utmaningar som deltagarna är mitt uppe i eller står inför. Ett lärtillfälle kan inledas med en miniföreläsning kring ett aktuellt tema som gruppen identifierat. 

”Executive Action Learning” kan vara ett komplement till mer omfattande chefs- och ledarutvecklingsprogram och kan skräddarsys efter deltagarnas och organisationens aktuella behov. 

Kontakta Directa, så berättar vi mera!

Kontaktformulär

 • Jag sökte länge bland olika konsulter eftersom jag var mån om att hitta de bästa på marknaden. Med facit i hand ser jag det som en styrka att ha flera från Directa som hjälper oss och är vana att arbeta tillsammans. Det blir en tydlig röd tråd genom hela programmet, ett helhetstänkande där vi slipper överlappningar. Barbro Bolander, personalchef Grant Thornton
 • Susanne Ny
  För att bli en bra affärsman eller affärskvinna måste du först själv inse att du faktiskt tillför kunden värden och att värdet har ett pris, dvs. att våga ta betalt. Susanne Lehtinen
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm