Directa – Ledarskapskonsulter med egen chefserfarenhet

Directa är en grupp konsulter med inriktning på ledarskap och organisationsutveckling. Vår specialitet är att bidra till varaktiga förändringar genom nya vanor. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dig och din arbetsgrupp. Arbetet kan exempelvis innehålla kompetensutveckling och träning inom affärsutveckling, kommunikation samt ledarskap & organisation. Vi erbjuder även i ett mindre antal färdiga utbildningar.

Organisations- och ledarskapskonsulterna på Directa har operativ erfarenhet från chefsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Med vår djupgående teoretiska och praktiska kunskap kan vi ta oss an uppdrag från kunder inom vitt skilda branscher. Vi har kontor i Stockholm och arbetar både i hela Sverige och utomlands för att finnas nära till hands.

Kontakta oss och möt en ledarskaps- och organisationskonsult med stort engagemang!


 • Seminarium kring effekter av ledarskapsutbildningar!

  Hur kan vi mäta effekt av utbildningsinsatser? Här är seminariet för dig som är beställare av ledarskapsutbildningar. Hur vet du att satsningen leder till resultat? - Är ledarskapsutbildningen en investering eller bara en kostnad? Vilka faktorer bidrar till effektiva ledarskaps-utbildningar?

  Läs mer här
 • Vetenskapligt pris för forskning om ledarskap

  Rollspel och upplevelsebaserade övningar kopplade till deltagarnas vardagsdilemman är en naturlig del i Directas pedagogik och ledarutvecklingsprogram. Detta är något som stöds av psykolog Susanne Tafvelin som har belönats med Umeå kommuns vetenskapliga pris 2016 för sin forskning om ledarskap och ledarutbildningar.

  Läs mer här
 • Utvecklande Ledarskap (UL) 18–19 okt + 16 jan 2018

  Utveckla dig till att bli en ledare som agerar och leder utifrån att vara ett föredöme och verkar utifrån en synliggjord värdegrund, du inspirerar motiverar i syfte att stimulera kreativitet och delaktig och du konfronterar och stödjer med ett gott syfte för både individen och organisationen. Välkommen till en tre dagars mycket intressant och värdefull ledarskapsutbildning.

  Läs mer här
 • Lillemor Frenkel fungerar som huskonsult hos oss och har aktivt medverkat i utvecklingen av hälsotankarna. Hon har också stött oss i utvecklingen av ledar- och medarbetarskap, service och bemötande. Lillemor är även uppskattad inspirationsföreläsare för våra konferenskunder Gabriella Persson Klahr. VD Skepparholmen Nacka
 • Barbro Steenstrup
  Ha en positiv framtidsvision och tänk stort! Ställ upp höga målsättningar och leta idéer som medarbetarna tänder på! Barbro Steenstrup
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm