Directa – Ledarskapskonsulter med egen chefserfarenhet

Directa är en grupp konsulter med inriktning på ledarskap och organisationsutveckling. Vår specialitet är att bidra till varaktiga förändringar genom nya vanor. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dig och din arbetsgrupp. Arbetet kan exempelvis innehålla kompetensutveckling och träning inom affärsutveckling, kommunikation samt ledarskap & organisation. Vi erbjuder även i ett mindre antal färdiga utbildningar.

Organisations- och ledarskapskonsulterna på Directa har operativ erfarenhet från chefsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Med vår djupgående teoretiska och praktiska kunskap kan vi ta oss an uppdrag från kunder inom vitt skilda branscher. Vi har kontor i Stockholm och arbetar både i hela Sverige och utomlands för att finnas nära till hands.

Kontakta oss och möt en ledarskaps- och organisationskonsult med stort engagemang!


 • Vi vill bli fler! Directa söker fler organisationskonsulter

  Hör av dig till oss om du är eller vill bli konsult inom någon form av organisationsutveckling eller affärsmannaskap/försäljning. Hos oss finns kollegor, en mötesplats och ett större sammanhang att tillhöra. Kontakta Bengt Johansson på 070-590 32 24.

 • Vetenskapligt pris för forskning om ledarskap

  Rollspel och upplevelsebaserade övningar kopplade till deltagarnas vardagsdilemman är en naturlig del i Directas pedagogik och ledarutvecklingsprogram. Detta är något som stöds av psykolog Susanne Tafvelin som har belönats med Umeå kommuns vetenskapliga pris 2016 för sin forskning om ledarskap och ledarutbildningar.

  Läs mer här
 • Utvecklande Ledarskap (UL) 16–17 maj + 30 sept

  Utveckla dig till att bli en ledare som agerar och leder utifrån att vara ett föredöme och verkar utifrån en synliggjord värdegrund, du inspirerar motiverar i syfte att stimulera kreativitet och delaktig och du konfronterar och stödjer med ett gott syfte för både individen och organisationen. Välkommen till en tre dagars mycket intressant och värdefull ledarskapsutbildning.

  Läs mer här
 • Jag sökte länge bland olika konsulter eftersom jag var mån om att hitta de bästa på marknaden. Med facit i hand ser jag det som en styrka att ha flera från Directa som hjälper oss och är vana att arbeta tillsammans. Det blir en tydlig röd tråd genom hela programmet, ett helhetstänkande där vi slipper överlappningar. Barbro Bolander, personalchef Grant Thornton
 • Susanne Ny
  För att bli en bra affärsman eller affärskvinna måste du först själv inse att du faktiskt tillför kunden värden och att värdet har ett pris, dvs. att våga ta betalt. Susanne Lehtinen
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm