Directa – Ledarskapskonsulter med egen chefserfarenhet

Directa är en grupp konsulter med inriktning på ledarskap och organisationsutveckling. Vår specialitet är att bidra till varaktiga förändringar genom nya vanor. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dig och din arbetsgrupp. Arbetet kan exempelvis innehålla kompetensutveckling och träning inom affärsutveckling, kommunikation samt ledarskap & organisation. Vi erbjuder även i ett mindre antal färdiga utbildningar.

Organisations- och ledarskapskonsulterna på Directa har operativ erfarenhet från chefsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Med vår djupgående teoretiska och praktiska kunskap kan vi ta oss an uppdrag från kunder inom vitt skilda branscher. Vi har kontor i Stockholm och arbetar både i hela Sverige och utomlands för att finnas nära till hands.

Kontakta oss och möt en ledarskaps- och organisationskonsult med stort engagemang!


 • Vi vill bli fler! Directa söker fler organisationskonsulter

  Hör av dig till oss om du är eller vill bli konsult inom någon form av organisationsutveckling eller affärsmannaskap/försäljning. Hos oss finns kollegor, en mötesplats och ett större sammanhang att tillhöra. Kontakta Bengt Johansson på 070-590 32 24.

 • Vetenskapligt pris för forskning om ledarskap

  Rollspel och upplevelsebaserade övningar kopplade till deltagarnas vardagsdilemman är en naturlig del i Directas pedagogik och ledarutvecklingsprogram. Detta är något som stöds av psykolog Susanne Tafvelin har belönats med Umeå kommuns vetenskapliga pris 2016 för sin forskning om ledarskap och ledarutbildningar.

  Läs mer här
 • Vill du utveckla dig som ledare?

  Vill du bli en effektivare ledare och gruppmedlem? Gå en kurs i Utveckling av grupp och ledare (UGL). Under kursen får du insikt i hur du påverkar och påverkas av andra. Du kommer även lära dig hur du bidrar till ökad arbetsglädje och förbättrat resultat.

  Läs mer här
 • Vi har en stark tillväxt och eftersom vi är ett ungt bolag behöver vi samarbetspartners med gedigen egen kompetens. Directa förstod vikten av att anpassa ledarutvecklingen efter vår kultur, värderingar och våra unga chefer. Hanna Klint, ansvarar för utbildning i Academic Work
 • Barbro Steenstrup
  Kom ihåg att tala om när någon har gjort ett bra jobb. Du kan inte ändra på en persons dåliga sidor men du kan stötta de som är bra. Barbro Steenstrup
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm