2017 15 feb
2017 15 feb

Utvecklande Ledarskap (UL) 18–19 oktober + 16 januari 2018

Utvecklande Ledarskap (UL) 18–19 oktober + 16 januari 2018

Utvecklande Ledarskap (UL) är Försvarsmaktens ledarskapsmodell sedan 2003 och bygger på den amerikanska modellen ”Transformational Leadership” dvs Transformerande Ledarskap, men är anpassat efter svenska förhållanden. Studier visar att transformerande ledarskap är i särklass, när det gäller att skapa välmående och fungerande arbetsplatser, oavsett kultur och typ av verksamhet.

Målsättningen med utbildningen är att du efteråt har utvecklat de ledarbeteenden som enligt studier visat sig vara mest effektiva för att ge ökad vinst, höjd motivation och arbetsprestation samt att hela organisationen, genom ditt ledarskap, på sikt kommer nå högre effektivitet.

Känns detta intressant för dig är du välkommen till en tre dagars mycket intressant och värdefull ledarskapsutbildning inom Utvecklande Ledarskap (UL).

Läs mer och anmäl dig här

 • Jag upplever att Bengt och Joar har varit oerhört lyhörda för både företagets och deltagarnas önskemål på upplägget. Det handlar hela tiden om att skräddarsy och anpassa efter våra behov. Anders Magnusson, HR-manager WSP
 • Bengt Johansson
  Vi kommunicerar, agerar och reagerar olika på vad vi hör, ser och läser. Vi människor är olika. Anpassa dina budskap så de ”träffar” alla när du kommunicerar med dina medarbetare. Bengt Johansson
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm