2017 15 feb
2017 15 feb

Utvecklande Ledarskap (UL) 18–19 oktober + 16 januari 2018

Utvecklande Ledarskap (UL) 18–19 oktober + 16 januari 2018

Utvecklande Ledarskap (UL) är Försvarsmaktens ledarskapsmodell sedan 2003 och bygger på den amerikanska modellen ”Transformational Leadership” dvs Transformerande Ledarskap, men är anpassat efter svenska förhållanden. Studier visar att transformerande ledarskap är i särklass, när det gäller att skapa välmående och fungerande arbetsplatser, oavsett kultur och typ av verksamhet.

Målsättningen med utbildningen är att du efteråt har utvecklat de ledarbeteenden som enligt studier visat sig vara mest effektiva för att ge ökad vinst, höjd motivation och arbetsprestation samt att hela organisationen, genom ditt ledarskap, på sikt kommer nå högre effektivitet.

Känns detta intressant för dig är du välkommen till en tre dagars mycket intressant och värdefull ledarskapsutbildning inom Utvecklande Ledarskap (UL).

Läs mer och anmäl dig här

 • Lillemor Frenkel fungerar som huskonsult hos oss och har aktivt medverkat i utvecklingen av hälsotankarna. Hon har också stött oss i utvecklingen av ledar- och medarbetarskap, service och bemötande. Lillemor är även uppskattad inspirationsföreläsare för våra konferenskunder Gabriella Persson Klahr. VD Skepparholmen Nacka
 • Barbro Steenstrup
  Ha en positiv framtidsvision och tänk stort! Ställ upp höga målsättningar och leta idéer som medarbetarna tänder på! Barbro Steenstrup
 • directa
 • Kontakt

  info@directa.se

 • Besöksadress

  Rådmansgatan 88
  113 29 Stockholm